Díky naší specializaci a naší kompetenci v oblasti navrhování a výroby odstředivek a díky rozmanitosti průmyslových odvětví činnosti, do kterých dodáváme naše zařízení, jsme dokázali přizpůsobit naše odstředivé sušičky z chemicko-farmaceutického, textilního a strojírenského sortimentu tak, aby vytvořily inovativní a jedinečná řešení reagující na specifické požadavky a omezení potravinářského průmyslu.
![]() |
![]() |
Linka s odstředivkami SCPC-E na zpracování loje |
Použití:
Kontinuální separace loje a mouky
- Kafilerie
- Regenerace tekutého loje
- Další aplikace jsou možné u různých potravinářských výrobků (extrakce citronové / pomerančové kůry…)
Princip práce
Dvoustupňový buben se skládá ze dvou vertikálních štěrbinových sít. Dolní stupeň funguje jako tlačný válec s nastavitelným posuvem pomocí hydraulického válce. Materiál, který má být odvodněn zaujímá místo po dříve odstředěném produktu, který se vytlačuje ven z bubnu působením zdvihu tlačného zařízení. Odstředěný materiál je přiveden do vypouštěcího žlabu, aby byl dále zpracován následným zařízením.
![]() |
ROUSSELET ROBATEL se dokáže přizpůsobit vašim problémům a požadavkům.